fbpx

Novice

KADETI IN MLADINCI DO TOČKE V ZADNJIH SEKUNDAH

Sobota, 25.9.2021; 8.krog

Kranj, Športni center Kranj 

Kadeti: NK Triglav Kranj U17 : NK Radomlje U17 ; 1-1

Mladinci: NK Triglav Kranj U19 : NK Radomlje U19 2-1

 

Komentar: Grega Ciglar

Zadnje obdobje je bilo izjemno zahtevno za nas. Rezultatsko smo padli v manjšo krizo, po nesrečnem remiju v Celju zabeležili tri zaporedne poraze proti Iliriji, Aluminiju in Muri, zato je bilo občutiti kar nekaj pritiska pred tekmo. Fantom ves čas govorim, kako pomembno je, da ne padeš v serijo negativnih rezultatov. Zato je ta točka res pomembna, uspeli smo prekiniti serijo treh porazov in zadržati stik s sredino lestvice.

V prvem polčasu smo bili nekonkretni, premalo fizični in brez prave ideje. Triglav je to hitro izkoristil in povedel, ter si pripravil še nekaj lepih priložnosti. V drugem delu smo se dvignili in fantje so res pokazali pravi odnos. Borili so se do zadnje minute, Triglav se je povlekel in zgolj branil rezultat. Že prej bi morali zadeti, dobiti enajstmetrovko, kar je pripeljalo do moje izključitve. Dela sodnikov ter delegata raje ne bom komentiral.  Na koncu se je trud obrestoval in zadetek v podaljšku je prinesel točko, s čimer moramo biti zadovoljni. 

Komentar: Erik Merdanović

Po začetnem otipavanju z obeh strani smo v nadaljevanju prevzeli pobudo in bili boljši nasprotnik. Zasluženo smo tudi povedli in ob golu imeli še nekaj lepih situacij, ki bi jih morali izkoristiti. V nadaljevanju prvega polčasa bi moral sodnik dosoditi najstrožjo kazen v našo korist ob očitnem prekršku vratarja nad našim igralcem, ampak na začudenje tega ni storil. Pred samim koncem pa nezbranost, kar so domačini kaznovali. V drugem polčasu se je igra odvijala med obema kazenskima prostoroma, bolj nevarni so bili domačini, ki so zadeli še enkrat. Kot ekipa bomo morali reagirati in izkoristiti vse kar se nam ponuja v smislu priložnostih, ker le tako bomo lahko rezultatsko uspešni. Zdaj nas čaka kar dolg premor, ki ga bomo maksimalno izkoristili.