fbpx

Novice

JUHUHU, POLETNE POČITNICE SO TU!

POLETNE POČITNICE 2018!

Z veseljem naznanjamo, da bomo v NK Radomlje tudi letošnje poletje, tokrat že ENAJSTIČ zapored, izvajali dva  programa poletnih taborov: poletno nogometno šolo in aktivne počitnice, za vse dečke in deklice (od 6 do 13 let). Počitnice  bomo skupaj preživeli v mirnem in lepem okolju Športnega parka Radomlje in okolici

1.termin od 25.6. do 29.6.
2. termin od 2.7. do 6.7.
3. termin od 27.8. do 31.8.
(od 7:30 – 17:00 ure)

Namen obeh taborov je združiti prijetno s koristnim in vsakemu otroku zagotoviti, da bo na taborih čim bolj užival in staršem še dolgo razlagal o svojih dogodivščinah. Za to bodo poskrbeli trenerji nogometne šole in drugi animatorji, ki uživajo v delu z otroki in za otroke.

PROGRAM:
ŠPORTNO AKTIVNE POČITNICE:
V okviru tega programa bodo dekleta in fantje spoznavali osnove vseh športnih panog (igre z žogo, plezanje, badminton idr), jedli najboljše palačinke, ki si jih bomo spekli sami, se družili ob tabornem ognju, odšli plavat na bazen, se odpravili v čebelarski muzej, ter se po bližnjih poteh, iskali zaklad, organizirali šov – Radomlje imajo talent in ustvarjali ter tako preživeli polno aktivnih pet dni.

POLETNA NOGOMETNA ŠOLA: Ta program je namenjen vsem nogometnim navdušencem in navdušenkam, ki si želijo izboljšati nogometno tehniko, strel ali preigravanje. Udeleženci bodo imeli 2x na dan trening, igrali bodo nogometni tenis, si izmerili hitrost strela in skozi igro pilili svoje znanje. Med obema treningoma pa se bodo kopali v bazenu, igrali odbojko, pekli palačinke, igrali družabne igre in preko vseh teh aktivnosti sklepali nova prijateljstva.

Del aktivnosti obeh programovov bomo izvedli skupaj in tako vsem otrokom omogočili kar se da pester in zabaven program. Pridružujemo si tudi pravico do spremembe programa.

CENA:
Cena poletne nogometne šole in športno aktivnih počitnic je 130€. Člani NK Radomlje, ŽNK Radomlje, NK Virtus in NK Komenda imajo 10% popust.

V ceno so vključene vse aktivnosti, športni pripomočki, trenerji, animatorji, kosilo, malica, prevozi in vstopnine, vsak otrok pa bo prejel tudi paket fotografij, ki ga bodo spominjale na nepozabne počitnice.

Prijavite se na e-mail [email protected] ali na tel. številko 040/532-559 (Matic Robida).

Mesta so omejena, zato si svojega zagotovite čim prej! Ob prijavi je potrebno posredovati naslednje podatke:
ime in priimek otroka,
– datum rojstva,
– naslov, poštna št. in kraj,
– telefon, e-pošta,
– član kluba (da/ne),
–  konfekcijska številka majice (višina otroka),
– vrsta počitnic (športno aktivne počitnice/poletna nogometna šola),
– termin

Ob prijavi je potrebno plačati tudi kavcijo v znesku 30€, ki je namenjena rezervaciji termina in se všteva v končno plačilo, vendar se v primeru odjave na vrača. Podatke, potrebne za plačilo le-te, vam bomo posredovali ob sami prijavi.

Kako smo se imeli lani, si lahko ogledate na spodnjih povezavah
–  http://nk-radomlje.si/rekordna-udelezba-na-poletnih-taborih/
http://nk-radomlje.si/prihaja-zadnji-termin-poletnega-tabora-v-sp-radomlje/