fbpx

Novice

Člani suvereno in motivirano zaključujejo tretji teden priprav

Člani so pred tremi tedni pričeli s pripravami na nadaljevanje morebiti izjemno uspešne sezone. Pod taktirko glavnega Oskarja Drobneta, pomočnika Roka Hanžiča ter kondicijskega trenerja Domna Zupana fantje uspešno prehajajo v tretji teden priprav.

Člani so v zimskem premoru izgubili pomembni člen v sami konici napada, a se strokovno vodstvo na vse pretege trudi poiskati morebitno učinkovito rešitev. Tako lahko omenimo, da so Radomljani tik pred podpisom sodelovanja z izjemno izkušenim napadalcem, ki bi lahko veliko pripomogel mladim fantom. Do sedaj so rumeni bojevniki odigrali tri pripravljalne tekme v katerih so prikazali visoko raven motiviranosti in želje tako po napredku, kot tudi zmagovalnem duhu. Najprej so se Radomljani pomerili proti Bravotu in remizirali, nato so v Rogatcu ugnali drugoligaša Rogaško in nazadnje, včeraj, v Športnem parku Radomlje premagali še Tabor Sežano z 2:0.

Ob vsem tem naj omenimo, da priprave s člani opravljajo tudi nekateri nogometaši mladinske selekcije, ki med drugim dobivajo tudi priložnost za dokazovanje. Gre za nadebudne nogometaše in sicer Aljaž Valenčak, Anis Đuzić, Andrej Pogačar in Ali Panjeta. Včeraj je štirici glavni trener moštva ponudil priložnost še Kristianu Kvasu Resanoviču in tako še enkrat več poudaril projekt Radomelj, ki temelji tudi na delu s svojimi nogometaši v mladinskem pogonu.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!

Foto: Manca Hvalič