Novice

ČLANI SEZONO KONČALI NA ODLIČNEM ČETRTEM MESTU

Pretekli vikend se je s tekmami tridesetega kroga 2. slovenske nogometne lige končala letošnja sezona, ki je bila za naše člansko moštvo zelo uspešna. Na koncu sezone so imeli na svojem kontu 57 točk, kar je rekord našega kluba v drugi slovenski nogometni ligi. Na prvenstveni lestvici so zaostali le za Nafto, Dravo in Muro, pred petim mestom, ki ga je zasedla Krka, pa so si rumeni bojevniki nabrali kar osem točk naskoka.

Zelo pomembno je dejstvo, da je Nermin Bašić v letošnji sezoni priložnost ponudil mladim fantom iz naše nogometne šole. V članski ekipi je v letošnji sezoni igralo kar enajst igralcev, ki imajo devetnajst let ali manj, ob tem pa so štirje fantje hkrati igrali tudi za našo selekcijo do devetnajst let. Veseli nas tudi dejstvo, da je šest fantov, ki so še v lanski sezoni branili barve mladincev, letos uspešno nastopalo za člansko selekcijo. Te fantje so v letošnji sezoni skupaj zbrali več kot 3000 minut. To so bile za njih prav gotovo dobre izkušnje, ki jim bodo prav prišle v naslednji sezoni, ko bodo morali na svojih plečih nositi večjo odgovornost. Da v našem klubu veliko priložnosti ponujamo mladim igralcem kaže tudi podatek, da so fantje, ki lahko nastopajo v selekciji do 21 let, na igrišču preživeli skoraj 10.000 minut. Kljub mladosti je naša članska ekipa v letošnji sezoni postavila še dva klubska mejnika. V jesenskem delu niso poznali poraza kar na desetih zaporednih tekmah, v spomladanskem delu pa so slavili kar na osmih zaporednih srečanjih. Tudi to sta dva lepa klubska rekorda, ki jih bo četa Nermina Bašića v naslednji sezoni poizkusila še izboljšati.

Omeniti velja tudi našo navijaško skupino – Mlinarje. Tudi v letošnji sezoni so dokazali, da so najboljša navijaška skupina. Brez njih bi bilo našim fantom prav gotovo veliko težje. Hvala!

HOČEMO, ZMOREMO, SMO