Novice

Člani po nove tri točke proti Fužinarju

Jutri nas v Športnem parku Radomlje čaka obračun prvega spomladanskega kroga. V Radomljah se bosta pomerili ekipi domačih Radomelj in gostujočega Fužinarja. Rumene bojevnike zanimajo samo nove tri točke…

20. krog druge slovenske nogometne lige bo sila zanimiv. V Radomlje prihaja Fužinar, ki se je pozimi okrepil, a tudi izgubil najboljšega strelca jesenskega dela. Ob vsem tem velja dodati dejstvo, da se Fužinar nahaja na četrtem mestu. Le tri točke za Radomljani. Radomljane je v zimskem prestopnem roku zapustil najboljši strelec moštva in sicer Saša Varga. Slednji si je nov angažma našel v Srbiji. Kljub odhodu Varge pa so se rumeni bojevniki obdali z izkušnjami in kvaliteto. Prav slednjo bosta v moštvo vnesla Jaka Štromajer in Oliver Kregar. Na drugi strani so Korošci doživeli veliko več sprememb. Ob odhodu Medveda in Dodleka so se na Koroškem okrepili z Moravcem, Rogino, Potokarjem, Štusejem in Tsivelekidisom.

V jesenskem delu so Radomljani gostovali na Koroškem in izvlekli vse tri točke. Za rumeno – črne sta v 5. krogu zadela Saša Varga in Anže Pišek. Vsa ta dejstva pozitivno vplivajo pred jutrišnjim obračunom, ki bo ob 15.00 uri v Športnem parku Radomlje. Vabljeni!

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!