fbpx

Novice

ČAKA NAS PRVA DOMAČA TEKMA V SEZONI

Po tistem, ko so Radomljani z odliko v gosteh odigrali prvo tekmo sezone proti Bravu, jih tudi na prvi domači tekmi v sezoni 2021-22, čaka dvoboj z ljubljanskim klubom. To nedeljo v domžalski športni park prihaja Olimpija. 

Klub, ki je bil sicer ustanovljen že leta 1911, je leta 2005 propadel, na temeljih starega kluba pa je nastal najprej NK Bežigrad, ki se je kasneje spet preimenoval v NK Olimpija. V sezoni 2015-16, je ljubljanska Olimpija prvič po enaindvajsetih letih osvojila naslov državnega prvaka, ta uspeh pa ponovila še v sezoni 2017-18, ko so Zmaji osvojili dvojno krono (prvenstvo in pokal). Lansko sezono je Olimpija zaključila na tretjem mestu in je tudi letos eden od favoritov za naslov prvaka. 

Vstopnice za tekmo so na voljo še jutri v predprodaji, 30% ceneje. Prevzamete jih lahko v lokalu v radomeljskem športnem parku. Sicer pa vse obiskovalke in obiskovalce obveščamo, da bo za vstop na stadion potrebno izpolnjevati PCT pogoje. Otroci do 14. leta, imajo na stadion prost vstop.

 

Nedelja, 25.7.

17:00

Mestni stadion Domžale

Prva liga Telemach, drugi krog

NK KALCER RADOMLJE : NK OLIMPIJA

 

Srečno, ekipa!