fbpx

Novice

ANEL ZULIĆ ODIGRAL PRIJATELJSKO SREČANJE ZA HAJDUK SPLIT

Naš mladi talent Anel Zulić je v nedeljo, 1.5.2022 na povabilo našega partnerskega kluba HNK Hajduk Split odigral prijateljsko srečanje proti ukrajinskemu prvoligašu Šahtarju iz Donecka.

Tekma je bila organizirana v podporo vojnim žrtvam v Ukrajini, za Hajduk pa je v pomlajeni ekipi od prve minute igral tudi sedemnajstletni branilec NK Radomlje. Zulić je igro zapustil v 50. minuti srečanja, ko je ekipa Hajduka vodila z izidom 2:0. Tekma se je končala z neodločenim rezultatom 3:3, mladi Zulič pa se bo v naslednjih dneh ponovno priključil članskemu moštvu Radomelj. Zulić je po srečanju na Poljudu dejal: ”Občutek je neverjeten, še posebej glede na vzdušje na stadionu. Med igranjem se sicer nisem zavedal, kako glasna je bila publika, saj sem bil osredotočen na igro. Po odhodu z igrišča pa sem le opazil, kako veliko podporo s tribun ima Hajduk. Res neverjetno, da ljudje dobesedno živijo za ta klub in mu izkazujejo takšno podporo. Zame je bila to zagotovo nepozabna izkušnja. Vesel sem, da sem dobil priložnost skupaj s takšnimi igralci igrati na Poljudu proti takšnemu nasprotniku.

Zulić, ki bo novembra dopolnil 18 let, je v tej sezoni za člansko ekipo NK Radomlje odigral 4 tekme, 90 minut pa je odigral tudi v Pokalu Slovenije proti Krki iz Novega mesta. Za mladinsko moštvo je v letošnji sezoni odigral 19 tekem in dosegel dva zadetka.

 

Foto: HNK Hajduk Split