fbpx

Novice

Aleksandar Delić:”Radi bi bili osredotočeni na ekipni in individualni razvoj naših fantov”

Selekcija U15, ki se je minulo sezono premierno uvrstila v 1. SNL – Zahod se temeljito pripravlja na začetek prvenstva. Med pripravami na novo sezono smo zmotili glavnega trenerja in ga povprašali o poteku priprav.

V samem uvodu pogovora smo Aleksandra Delića povprašali o samem poteku priprav:”Priprave potekajo v skladu s pričakovanji. Fantje so z velikim zagonom poprijeli za nov izziv igranja v 1.SNL, kar dokazujejo s korektnim pristopom na treningih.” In kakšni bodo pravzaprav izzivi in cilji v novi sezoni:”Cilji v prihajajoči sezoni so zagotovo obstanek v 1.SNL Zahod, saj je jasno, da imajo novinci v prvi ligi vedno težave s prilagajanjem igranja na najvišjem nivoju v državi.”Glavni trener omeni tudi nekaj več o prizadevnosti fantov:”Zelo sem zadovoljen s pristopom svojih fantov, saj kažejo konstantno željo po učenju in delu na treningih.”

Za konec nam Delić pove osebne cilje v letošnji sezoni:”Moja osebna želja je prav gotovo tudi to, da si bomo zagotovili čim bolj mirno sezono, saj bi radi naš fokus še vedno imeli na ekipnem in individualnem razvoju naših fantov.”