fbpx

Novice

4 TOČKE ZA ZAČETEK SPOMLADANSKEGA DELA

Kadeti in mladinci so v soboto začeli s prvenstvom in proti NK Interblock vknjižili 4 točke! Odličen začetek in lep obet za prihodnje tekme. Že v nedeljo sledi tekma proti NK Bravo.

KADETI SUVERENI!

V soboto se je na Ježici zares začelo ob 11:00 s tekmo kadetov. Naši fantje so bili favoriti, vendar je vse skupaj treba potrditi na igrišču. Prvih 20 minut smo spremljali dokaj izenačen nogomet, nobena od ekip ni dominirala. Potem pa je prišla 28′ in odlična akcija rumenih bojevnikov, ki so čudovito izigrali domačo obrambo in Ian Juhant je zadel za vodstvo. Po uvodnem golu so se naši nogometaši še bolj sprostili in že v 36′ je sledil nov gol. Prosti strel je izvajal Nedim Ljubijankić in iz odbitka zadel s svojo “slabšo” nogo v dolgi kot. To je bil tudi rezultat polčasa. V 2. del so Radomljani vstopili še bolj zagrizeno in že v 46′ je bilo 0:3 in tekma je bila odločena. Strelec pa Nik Fortuna. Do konca tekma so naši fantje mirno nadzirali tekmo, priložnost za dokazovanje so dobili tudi Anže Dodig, Ul Glavan in Alex Drobež, ki sicer nastopajo za ekipo starejših dečkov.

PRI MLADINCIH DELITEV TOČK

Po zmagi kadetov je sledila tekma mladincev. Pričakovali smo težko tekmo in tako je tudi bilo. V prvem polčasu ni bilo zadetkov, sta si pa obe ekipi priigrali kar nekaj pol priložnosti, ki bi lahko rezultirale v spremembi izida. Ostalo je pri 0:0 in obetal se je zanimiv 2. polčas. Naši mladinci so 2. polčas začeli bolje kot prvega in z nekaj dobrimi kombinacijami prišli do lepih priložnosti. V 63. minuti pa odličen prodor Anisa Đuzića, ki je premešal obrambo domačih, do odbitka je prvi prišel novinec Andraž Einsiedler, ki je zadel za 0:1. Tekma se je odvijala v našo korist, žal pa so domači v 76′ prišli do izenačenja. Po odličnem predložku iz kota je z glavo zadel Jan Kozlevčar in rezultat je bil poravnan. Do konca si nobena ekipa ni priigrala velikih priložnosti in ostalo je pri delitvi točk.

Po uspešnem začetku že v nedeljo 10.3. sledi naslednja tekma, v Športni park Radomlje prihaja NK Bravo. Kadeti igrajo ob 14:00, mladinci ob 16:00. Igralci bodo veseli spodbude iz tribun, zato vabljeni vsi navijači, da pridete podpret rumene bojevnike.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI