fbpx

Zimska liga

Zimska liga je uspešen projekt našega kluba, ki se ga vsako leto udeleži preko 20 ekip. Tudi letos organiziramo  ligi U-13 in U-15, kjer bomo imeli celo dve skupini. Naši mladi upi bodo z medsebojnimi tekmami ohranjali svojo pripravljenost tudi čez zimo. Tekme se bodo igrale ob sobotah in nedeljah od 9:00 naprej, vse do sredine marca.

Vse ekipe vabljene k prijavi!

 

Glavni namen zimske lige je, da otroci čim več igrajo in s tem pridobivajo izkušnje in znanje, rezultat pa je postranskega pomena. Pa vendarle želimo tudi z zimsko ligo otrokom vcepiti pozitivno tekmovalnost, zato na koncu najboljše ekipe prejmejo tudi pokale za svoje dosežke.

S ponosom se lahko pohvalimo, da domača selekcija U-13 ne pozna poraza in je v prejšnjih treh sezonah zanesljivo osvojila pokal.

Vsem ekipam, ki bodo letos ponovno sodelovale, želimo čim več dobro odigranih tekem in veliko uspeha. Že v naprej pa se zahvaljujemo vsem staršem, ki boste vsak vikend hodili v Športni park in navijali za svoje mlade nogometaše. Navijajte v duhu športnega »fair playa« in pomagajte otrokom, da na igrišču pokažejo vse kar znajo!

Posebna zahvala pa gre tudi našemu ponosnemu sponzorju zimske lige, Zavarovalnici Triglav, ki bo tudi letos omogočila izvedbo zimske lige, ki bo še boljša in še odmevnejša.

Preberite tudi

Več novic