ROJSTNI DAN

ROJSTNI DAN

odlična izbira za nepozabno praznovanje vašega otroka

Športni rojstni dan
Namenjen otrokom, ki radi aktivno preživljajo svoj prosti čas. Otroci se bodo zabavali skozi številne elementarne in športne igre, poligone… Naši izkušeni animatorji bodo poskrbeli za dobro vzdušje, organizacijo in najboljšo rojstnodnevno zabavo.

Nogometni rojstni dan
Primeren je za vse male in tiste malo večje ljubitelje nogometa. Skozi nogometno igro bodo lahko otroci v družbi nogometnega trenerja pilili nogometne veščine svojih idolov, se skozi zabavo naučili kakšnega novega trika, preigravanj in strelov na gol. Seveda pa bodo odigrali tudi rojstnodnevno nogometno tekmo.

Ustvarjalni rojstni dan
Nekateri otroci imajo dobro razvito ustvarjalno žilico. V kolikor je vaš otrok poln idej, ima rad ročne spretnosti in svojo domišljijo rad izraža skozi ustvarjanje, je ustvarjalni rojstni dan prava izbira za vas. Ustvarjanje je navadno prilagojeno letnemu času, bližajočim se praznikom ( izdelovanje novoletne, velikonočne dekoracije, izdelava mila, izdelava izdelkov iz naravnih materialov, oblikovanje gline… ). Z veseljem pa bomo ustregli tudi željam slavljenca.

Rojstni dan po želji slavljenca
Ker se zavedamo, da imajo otroci kup dobrih idej, želja in veliko zalogo domišljije, smo pripravljeni v okviru svojih zmožnosti izvesti tudi rojstni dan, ki bi bil povsem prilagojen individualnim željam slavljenca. Tako lahko rojstni dan obarvamo z vsebino, ki bo v luči otrokovega idola, priljubljenega risanega junaka, otrokovega hobija…