Novice

ZNANE SO SKUPINE NA CORDIAL CUP-U 2018

Do začetka letošnjega Cordial Cup-a je samo še en dan, zato objavljamo skupine in razpored tekem v vseh treh kategorijah. Letos je padel rekord po številu prijavljenih ekip, saj jih pride kar 92! Pred nami so izjemno lepi, s soncem obsijani dnevi, zato že komaj čakamo, da se turnir začne. Zmagovalci vsake posamezne kategorije se tudi letos uvrstijo na zaključni Cordial Cup turnir, ki poteka v Kitzbuhel-u od 18.5. – 21.5.2018.


SOBOTA, 21.4. (U11)

Tudi letos bo prvi tekmovalni dan na sporedu turnir za kategorijo U11. Prijavljenih je kar 40 ekip, ki se bodo na šestih igriščih borile za vstopnice za turnir v Kitzbuhel-u.

Razpored tekem U11 / Match schedule U11
Skupine U11/ Groups U11
Pravila tekmovanja Cordial Cup U11/ Tournament rules U11


NEDELJA, 22.4. (U13)

Obeta se nam izjemno močan turnir s pestro mednarodno udeležbo. V Športni park, poleg vseh slovenskih ekip, prihajajo še Ukrajinci, Madžari, Hrvati, Slovaki in Avstrijci.

Razpored  tekem U13/ Match schedule U13
Skupine U13/ Groups U13
Pravila tekmovanja Cordial Cup U13/ Tournament rules U13


PETEK, 27.4. (U15)

Po lanski premieri se bodo tudi letos na štirih velikih igriščih med seboj merili nogometaši v kategoriji U15. Letos je prijavljenih ekip kar 20 in ponovno si lahko obetamo izjemne tekme in mnogo odličnih potez talentiranih nogometašev.

Razpored tekem U15/ Match schedule U15
Skupine U15/ Groups U15
Pravila tekmovanja Cordial Cup U15/ Tournament rules U15


Ob turnirju bo potekal tudi bogat spremljevalni program. Na mali umetni travi boste lahko poizkusili svojo natančnost in ciljali v tarčo, si izmerili hitrost strela in poizkusili zavrteti kolo sreče. Mladina si bo z NERF pištolami lahko pristreljala popuste v Baby centru, vse najboljše v posameznih igrah pa čakajo tudi lepe nagrade.

Če si še niste rezervirali vikenda, si ga čim prej rezervirajte in se nam pridružite v Športnem parku Radomlje, kjer bomo v tem in naslednjem vikendu ponovno uživali v odličnem nogometu. Obiščite največji turnir za mlade v Sloveniji in poskrbite, da bo v Športnem parku Radomlje spet nogometni praznik.