Novice

ZA RADOMLJANI JE ZADNJA PRIPRAVLJALNA TEKMA

Danes so naši fantje odigrali še zadnjo prijateljsko srečanje pred začetkom spomladanskega dela druge slovenske nogometne lige. V Športnem parku Radomlje je gostovala ekipa Tolmina, ki trenutno nastopa v tretji slovenski nogometni ligi. Rumeni bojevniki so bili skozi celotno srečanje boljši nasprotnik in se na koncu veselili zmage z izidom 6:2.

Vugdalić je od prve minute priložnost ponudil Cerarju, Marinšku, Starihi, Brolihu, Poglajnu, Kimovcu, Pergerju, Demirčiju, Nuhanoviću, Ahačiču in Gomari. Rumeni bojevniki so krenili odločno v tekmo in kmalu tudi zadeli. Natančen je bil Sandi Nuhanović. Le nekaj minut po zadetku pa so hiter protinapad izvedli tudi gostje in izid izenačili. To pa ni zmedlo naših fantov, ki so preko Gomare in Nuhanovića ponovno povedli z rezultatom 3:1. Kljub temu, da je gostom uspelo izid znižati, pa so Mlinarji na odmor odšli z lepo prednostjo. Zadetek na  4:2 je dosegel hitri Ahačič. Tudi v drugem delu so bili igralci v rumenem veliko boljši nasprotnik, kar sta z zadetkoma potrdila Perger in Nuhanović, ki je tako prispeval še svoj tretji gol na tekmi.

Naši fantje imajo jutri prost dan, v ponedeljek pa bodo zakorakali v zadnji teden pripravljalnega obdobja. Prva prvenstvena tekma bo na sporedu že v soboto, ko v goste prihaja ekipa Ilirije. Srečanje se bo pričelo ob 13.00 uri.

NK KALCER RADOMLJE : NK TOLMIN 6:2

HOČEMO, ZMOREMO, SMO