Novice

Foto: Manca Hvalič

V sredo ob 16.00 uri proti Dravi

Že v sredo čaka naše rumene bojevnike novi krog druge slovenske nogometne lige. V 10. krogu se bosta tako v Športnem parku Radomlje pomerili moštvi Radomelj in Drave…

Neverjetno kako zanimivo bo še prvenstvo druge slovenske nogometne lige v letošnji sezoni. Radomljani so s prigarano zmago v Novem Mestu skočili na vrh lestvice potem, ko je Koper doma v izdihljaju srečanja uspel remizirati z Dravo. Prav Drava pa bo naslednji nasprotnik rumeno črnih. Ptujčani se trenutno nahajajo na sedmem mestu in imajo štiri zmage, en remi ter štiri poraze. Omeniti velja, da na klopi modro belih sedi bivši trener Radomelj in sicer Muamer Vugdalić. Muamer ima v svojem moštvu nekatere nogometaše, ki so izredno nevarni in hitri. Najboljši strelec Ptujčanov pa je Nermin Haljeta s petimi zadetki.

Radomljani so v Novem Mestu pustili dober pečat, ob treh zadetkih so si priigrali tudi nekaj zrelih priložnosti za zadetek. Prav slednje pa lahko pričakujemo tudi v sredo ob 16.00 uri v Športnem parku Radomlje. Vabljeni!

HOČEMO, ZMOREMO, SMO !

Tekst: MK
Foto: Manca Hvalič