fbpx

Novice

V SOBOTO JE NA SPOREDU “EL VASICO”

V soboto bo v Športnem parku Radomlje potekal sloviti “El Vasico”. V goste namreč prihaja ekipa nogometnega kluba Dob, ki trenutno zaseda četrto mesto na prvenstveni lestvici. Rumeni bojevniki še naprej držijo drugo mesto, ob tem pa se lahko “pohvalijo” z najboljšim napadom in najboljšo obrambo v ligi. Srečanje se bo pričelo ob 14.00 uri.

Derbiji med rumenimi bojevniki in Dobljani so vedno zanimivi. V lanski sezoni so naši fantje na domačih tleh prikazali odlično igro in se veselili zmage z izidom 3:0. Zadetke na omenjenem srečanju so dosegli Gal Primc, Anel Hajrić in Sandi Nuhanović. Vsi trije bodo na voljo Nerminu Bašiću tudi na sobotni poslastici. Rumeno črni so v zadnjem obdobju v izvrstni formi. Na zadnjih dvanajstih srečanjih so slavili kar enajstkrat, eno srečanje pa se je končalo brez zmagovalca. Rumene bojevnike krasi odlična obramba, ki je v celotni sezoni prejela le deset zadetkov ter sijajen napad, ki mu poveljuje izvrstni Anel Hajrić. Naši fantje so blesteli tudi v zadnjem krogu, ko so v gosteh premagali ekipo Rogaške. Dva zadetka je prispeval kapetan Luka Cerar, tri pa je dodal že prej omenjeni Hajrić.

Na tekmah proti Dobu je vedno vladalo izjemno vzdušje. Navijači ste že večkrat dokazali, da imajo rumeni bojevniki najboljšo podporo s tribun. Pridite tudi sedaj in pomagajte našim fantom do zmage. Skupaj smo močnejši.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO