Novice

Še zadnjič letos na domačem igrišču

Jutri ob 16.00 uri se bodo člani še zadnjič predstavili domačim navijačem v Športnem parku Radomlje. Nasproti bo stala ekipa Rogaške, ki na prvenstveni lestvici zaseda 10. mesto.

Le tri dni po gostovanju v Biljah se bodo rumeni bojevniki vnovič predstavili na drugoligaški sceni. V goste prihaja ekipa iz Rogaške z izkupičkom 31. točk s čimer so si tudi zagotovili obstanek v 2. SNL. Domačini se želijo domačim navijačem predstaviti v najboljši mogoči luči in se oddolžiti za poraz v Biljah. Radomljani so v jesenskem delu proti Rogaški zmagali z 0:5 zato lahko pričakujemo, da bodo tudi tokrat iztisnili zadnji atom moči. Rogaška v Radomlje prihaja po zmagi nad ljubljansko Ilirijo, pred tem pa so zabeležili dva poraza in dva remija. Moštvi sta se v svoji zgodovini medsebojnih srečanj pomerili trikrat, prav trikrat pa so bili zmage veseli Radomljani.

Podobno sliko bi lahko videli tudi jutri. Pričakujemo lahko razigrano tekmo, sproščeno Rogaško s čimer naj bi v radomeljskem športnem parku spremljali pravi napadalni nogomet. Vabljeni v Športni park Radomlje!

Hočemo, zmoremo, smo!