Novice

RUMENI BOJEVNIKI ŠE NAPREJ BLESTIJO!

Rumeni bojevniki najbolje letos! Pretekli vikend so zmagale prav vse radomeljske ekipe. Mladinci in kadeti so se veselili v Celju, starejši in mlajši dečki pa so se zmage veselili na domačem igrišču v ŠP Radomlje.
MLADINCI PRVIČ LETOS ZMAGALI!

Obetalo se je izjemno težko gostovanje na celjski Areni Z’ dežele, kjer domači redko dopuščajo točke nasprotnikom. Kot po navadi, so kadeti prvi stopili na igrišče in takoj pokazali, da so prišli po nove 3 točke. V zanimivem prvem polčasu smo videli kar nekaj priložnosti na obeh straneh, zadeli pa so naši fantje. Po odličnem predložku z desne strani Ljubijankića se je v kazenskem prostorou najbolje znašel kapetan Gašper Petek in poskrbel za vodstvo. V 2. polčasu bi se rezultat še lahko spremenil v obe smeri, vendar je ostalo pri 0:1 in novi, že 5. zmagi kadetske ekipe.

Mladinci so, navdahnjeni s kadetsko zmago, prišli odločno na igrišče. Začetek ni prinesel resnih priložnosti, v nadaljevanju polčasa pa sta obe ekipi imeli nekaj priložnosti, vendar sta se izkazala oba vratarja. 2. polčas se je začel z začetnim rezultatom, vendar so rumeni bojevniki takoj pokazali, da si želijo prve letošnje zmage. Po izjemnem preigravanju Đuzića in podaji v sredino je zadel Marcel Pavel Kancilija in Radomljane povedel v vodstvo. V nadaljevanju so naši dobro nadzirali potek in v 81. minuti zapečatili usodo domačinov. Z  levico je zadel Matevž Mavrič in poskrbel za pomembno 1. zmago naše mladinske ekipe.

V soboto kadete in mladince čaka domača tekma proti NK Mura.

STAREJŠI DEČKI ŠE NAPREJ RUŠIJO VSE PRED SEBOJ!

Ekipa U15 še naprej niza zmage. Tokrat je padla ekipa Zagorja, in sicer z rezultatom 4:0. Že v prvem polčasu sta bila uspešna Rokavec in Žle, v drugem pa sta za novo zanesljivo zmago zadela še Kujraković in Klemenc. Na lestvici še naprej spremljamo mrtvi tek naših fantov in ŠD Slovan.

Mlajši dečki, ki jih vodi včerajšnji slavljenec Robi Zorec, so slavili lepo zmago proti NK Kolpa. Že v prvem polčasu so bili zelo razigrani in so nasprotnikovo mrežo zatresli kar štirikrat, v 2. polčasu so dodali še gol in zmaga je ostala doma. Mladim fantom želimo še naprej takšne lepe tekme in napredek iz tedna v teden.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI!

Besedilo: Matic Robida