Novice

MLADI RUMENI BOJEVNIKI NADALJUJEJO ZMAGOVITI NIZ!

V ligah starejših in mlajših dečkov nič novega. Naši fantje še naprej meljejo nasprotnike in iz tedna v teden dokazujejo, da so odlično pripravljeni. Selekcija U15 je premagala sosede iz Doba z rezultatom 3:1. Ponovno sta zmagali tudi selekciji U13 in U12, obe ekipi sta premagali nasprotnika z rezultatom 7:1.

Odlična forma nogometašev letnika 2003 in 2004 se nadaljuje. Tokrat so na neugodnem gostovanju pri ekipi Doba prvič letos prejeli gol in dokaj s težavo premagali nasprotnika, ki je na tekmi tudi povedel. Po prejetem zadetku pa so varovanci Boruta Smolnikarja pritisnili na plin in oblegali vrata nasprotnika. Že v 1. polčasu so preko kapetana Nedima Ljubijankića obrnili rezultat, do konca pa je enkrat zadel še Lovro Žle in starejši dečki še naprej ostajajo stoodstotni.

Selekcijo U13 je tokrat vodil pomočnik Vid Kršmanc in ekipa se je odpravila na gostovanje v Jevnico. Že na začetku je bil pristop pravi in tako je Gal Javorič že v 8. minuti zadel za vodstvo. Do konca polčasa sta padla še 2 zadetka za lepo prednost z 0:3. Zadela sta kapetan Marcel Kobal in ponovno Javorič. Vse upe domačih je že v 3. minuti nadaljevanja razblinil najboljši strelec ekipe Javorič, ki je dosegel hattrick. Do konca je 2x zadel še Aljaž Malkoč Korez in Denis Gregorc. Vmes so prejeli en gol, končni rezultat pa 1:7 in še peta zaporedna zmaga v prav toliko tekmah.

Čestitke RUMENI BOJEVNIKI za prikazano igro!

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!

Tekst: Matic Robida