Novice

RADOMLJANI DO ZMAGE PROTI ZARICI

Danes je v športnem parku Radomlje potekal 3. krog druge Slovenske nogometne lige. Radomljani so gostili nogometni klub Zarica Kranj in slavili zmago z izidom 3:1 ter tako po sredini zmagi proti nogometnemu klubu Videm slavili še drugič zapored.

Za Radomlje so tekmo začeli: Adam, Jakovljević, Ivkić, Brolih, Halilović, Barukčić, Kovjenić, Cerar, Grvala, Roglić in Hajrić. Začetek tekme je bil miren, kmalu pa so Radomljani prevzeli pobudo in si priigrali nekaj priložnosti. Vseeno pa so prvi povedli gostje. Po podaji iz kota je v 32. minuti za Zarico zadel Poljanec. Radomljani pa so zelo hitro našli odgovor na vodstvo gostov. Le dve minuti kasneje je odlično podajo Adama izkoristil Roglić in izenačil na 1:1. V 36. minuti pa je bil izid že 2:1. Tokrat se je Roglić znašel na mestu podajalca, mrežo pa je zatresel Grvala. Oba strelca sta včeraj odigrala prvo tekmo v sezoni za Radomljane. Do konca prvega polčasa so si naši fantje priigrali še nekaj priložnosti, vseeno pa je ostalo pri izidu 2:1. V drugem polčasu so pri Radomljah v igro vstopili Lidjan, Trdin in Kosić. Prav slednji pa je v 88. minuti prispeval podajo Hajriću, ki je zadel za 3:1 in tako postavil končni izid srečanja. Radomljani so tako slavili prvo zmago v prvenstvu v tej sezoni.
Tudi v prihodnjem tednu bosta na sporedu kar dve tekmi. Že v sredo v športni park Radomlje prihaja Ilirija, ki bo naš prvi nasprotnik v pokalu MNZ. V soboto pa naši fantje odhajajo na gostovanje k nogometnemu klubu Fužinar Ravne. Želimo jim obilo sreče.
HOČEMO, ZMOREMO, SMO!