Novice

RADOMLJANI ODHAJAJO NA GOSTOVANJE V VERŽEJ

Naši šampioni se v nedeljo, 1.10.2017, odpravljajo na gostovanje v Veržej, kjer se bodo pomerili proti nogometnemu klubu Farmtech Veržej. Naši fantje so v zadnjem krogu premagali ekipo Nafte. To je bila že šesta zaporedna zmaga v prvenstvu. Pred Lendavčani, so Radomljani slavili tudi proti Zarici, Fužinarju, Dravi, Iliriji in Rogaški. Ob tako uspešnem nizu so se dvignili tudi na lestvici, kjer trenutno zasedajo drugo mesto. Pred njimi je le ekipa nogometnega kluba Mure, ki je zbrala tri točke več. Naši šampioni imajo tudi drugi najuspešnejši napad v sezoni, saj so zadeli že 21 zadetkov. Še vedno je najbolj učinkovit Anel Hajrić, ki je tudi vodilni strelec prvenstva. V letošnji sezoni se je podpisal že pod 8 zadetkov.

Tokratni nasprotnik naših fantov zaseda 14. mesto, ob gol razliki 5:16. Tokratna nasprotnika sta se med seboj pomerila šestkrat. Enkrat so slavili igralci Veržeja, enkrat je bil rezultat neodločen, štirikrat pa so slavili Radomljani. Tekmo na stadionu na Čistini v Veržeju bo sodil Iztok Gornjak, pomagala pa mu bosta Veljko Mijatović in Robert Šprah.

Našim fantom v nedeljo želimo veliko športne sreče, vas pa vabimo, da jih podprete tudi v Veržeju in tako dokažete, da imajo Radomljani najbolj bučno podporo v 2. slovenski nogometni ligi.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!