fbpx

Novice

PRIHAJA ZADNJI TERMIN POLETNEGA TABORA V ŠP RADOMLJE!

Pred nami je še zadnji termin poletnega nogometnega tabora in športno aktivnih počitnic. Tabor traja pet dni, od 21.8. do 25.8 od 7:00 do 17:00 ure. Naj spomnimo, da nogometni klub Radomlje letos že DESETIČ zapored organizira aktivno preživljanje počitnic za DEKLICE IN DEČKE (od 6 do 13 let) v mirnem in lepem okolju Športnega parka Radomlje.

OPIS PROGRAMOV, KI STA NA VOLJO:

ŠPORTNO AKTIVNE POČITNICE: V okviru tega programa bodo dekleta in fantje spoznavali osnove vseh športnih panog (igre z žogo, plezanje, badminton idr), jedli najboljše palačinke, ki si jih bomo spekli sami, spoznavali in jahali konje, se družili ob tabornem ognju, odšli plavat na domžalski bazen in zlezli v veliko zorbing žogo. Potepali se bomo tudi po bližnjih poteh, iskali zaklad in ustvarjali ter tako preživeli polno aktivnih pet dni.

POLETNA NOGOMETNA ŠOLA: Ta program je namenjen vsem nogometnim navdušencem in navdušenkam, ki si želijo izboljšati nogometno tehniko, strel ali preigravanje. Udeleženci bodo imeli 2x na dan trening, igrali bodo nogometni tenis, si izmerili hitrost strela in skozi igro pilili svoje znanje. Med obema treningoma pa se bodo kopali v domžalskem bazenu, igrali odbojko, kolesarili, pekli palačinke, igrali družabne igre in preko vseh teh aktivnosti sklepali nova prijateljstva.

KDAJ:  od 21.8. do 25.8.

Namen obeh taborov je združiti prijetno s koristnim in vsakemu otroku zagotoviti, da bo na taborih čim bolj užival in staršem še dolgo razlagal o svojih dogodivščinah. Za to bodo poskrbeli trenerji nogometne šole in drugi animatorji, ki uživajo v delu z otroki in za otroke.

Cena poletne nogometne šole in športno aktivnih počitnic je 130€. Člani NK Radomlje, ŽNK Radomlje, NK Virtus in NK Komenda imajo 10% popust.

V ceno so vključene vse aktivnosti, športni pripomočki, trenerji, animatorji, kosilo, malica, prevozi in vstopnine.

Prijavite se na e-mail [email protected] ali na tel. številko 040/532-559 (Matic Robida). Če bi radi, da otrok preživi nepozaben teden skupaj z nami, si hitro zagotovite svoje mesto. Ob prijavi je potrebno posredovati naslednje podatke:

– otrok (Ime in priimek),
– datum rojstva,
– naslov, poštna št. in kraj,
– telefon, e-pošta,
– član kluba (da/ne),
– konfekcijska številka majice,
– vrsta počitnic (športno aktivne počitnice/poletna nogometna šola),
– termin (21.8.-25.8.)

tl_files/Slike ekip in igralcev po sezonah/2013-14/Ekipa U-7/Tabor/tabori 2017 letak.jpg