Novice

PRESTAVLJENA TEKMA Z MURO

V nedeljo bi se morala odigrati tekma 17. kroga 2. slovenske nogometne lige med nogometnim klubom Kalcer Radomlje in nogometnim klubom Mura. Le ta je bila prestavljena zaradi trebušne viroze, ki je »napadla« naše igralce.  Kar sedem naših igralcev, ki so bili v preteklih tekmah naše najmočnejše orožje, je moralo v prejšnjem tednu tako izpustiti treninge in počivati. Igralci, ki so zboleli, so večino tekem v letošnji sezoni začeli v prvi enajsterici. Kljub temu, da si je zdravniška ekipa cel teden prizadevala, da bi fantje ozdraveli, to žal ni bilo mogoče. Glede na to, da imamo v kadru 19 igralcev in 3 vratarje, smo zaprosili nogometno zvezo, da bi tekmo prestavili. V klubu se dobro zavedamo, da je zdravje igralcev na prvem mestu ter ga v nobenem primeru nismo želeli ogroziti. Nogometni zvezi smo tudi ponudili, da lahko v prejšnjem tednu pride na naš trening in preveri stanje igralcev. Ob tem se ljudem na nogometni zvezi zahvaljujemo, da so razumeli naš problem, ki je bil posledica višje sile.

Obtožbe in zapisi nekaterih medijev, ki podatke o številu igralcev pobirajo na spletni strani transfertmarkt-a niso pravilni in resnični. Tudi naši fantje bi si želeli tekmo odigrati v nedeljo ter se že včeraj odpraviti na zaslužen dopust, kar pa žal ni bilo mogoče. Klub in strokovni štab je že v prejšnjih tekmah ponudil priložnost fantom iz mladinskega pogona, ki bodo tudi v nedeljo dobili priložnost za dokazovanje, vseeno pa je bilo število članskih igralcev premajhno.

Ekipa je danes prvič po treh dneh naredila lahkoten trening. Naredili bomo vse, da bomo v nedeljo pravi, saj igramo proti tekmecu, ki je najboljši v ligi, kar dokazuje tudi lestvica. Tako za naše navijače kot igralce bo to prav gotovo poseben dan, ki ga že težko pričakujemo.