Novice

PETARDA V MREŽI FUŽINARJA

 

Naši člani so se danes odpravili na gostovanje na Koroško. Nasproti jim je stala ekipa nogometnega kluba Fužinar Ravne. Po porazu v pokalu MNZ so si Radomljani želeli zabeležiti tri točke v prvenstvu.

Tekmo so začeli v postavi: Adam, Halilović, Brolih, Ivkić, Jakovljević, Barukčić, Cerar, Kosić, Hajrić, Grvala in Roglić. Tekma, ki je potekala v sončnem vremenu, pa se ni začela po naših željah. Že po vsega treh minutah igre so gostje po golu Pečnika povedli. To pa ni zmedlo naših šampionov, ki so pričeli oblegati domača vrata. Za izenačitev rezultata je v 11. minuti poskrbel Roglić, deset minut kasneje pa je Radomljane v vodstvo popeljal Grvala. Naši fantje so še naprej pritiskali in si ustvarjali priložnosti, za povišanje vodstva pa je v 43. minuti poskrbel Hajrić. Tudi v drugem polčasu so bili Radomljani boljši tekmec. V igro so v nadaljevanju vstopili Trdin, Lidjan in Kovjenić, prav slednji pa je z natančnim strelom z razdalje poskrbel za povišanje vodstva na 1:4. V izdihljajih tekme je še enkrat zadel Hajrić ter tako postavil končnih 1:5.

Naši šampioni so tako zabeležili še drugo zaporedno zmago v prvenstvu. Do tretje pa jim lahko pomagate tudi vi. Prihodnja tekma se bo namreč igrala v športnem parku Radomlje in sicer v nedeljo, 3.9.2017. Pridite v čim večjem številu ter tako podprite naše fante. Skupaj smo močnejši.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!