Novice

PADLA JE TUDI DRAVA

Danes se je v Športnem parku Radomlje odvijal 5. krog 2. Slovenske nogometne lige. V goste je prišla ekipa nogometnega kluba Drava iz Ptuja, ki je bila do tega kroga neporažena, hkrati pa je imela tudi najučinkovitejši napad v ligi. Naši šampioni so po dveh prvenstvenih zmagah obljubljali boj na vse tri točke.

Radomljani so tekmo začeli v postavi: Adam, Lidjan, Ivkić, Brolih, Halilović, Barukčić, Kovjenić, Cerar, Grvala, Roglić ter Hajrić. Zelo hitro so prevzeli pobudo na terenu ter v 9. minuti preko Luke Cerarja tudi povedli. Kljub vodstvu so naši fantje še naprej pritiskali in si ustvarjali priložnosti. Eno izmed njih je v 23. minuti izkoristil Hajrić in domačine povedel v vodstvo 2:0, to pa je bil tudi izid prvega polčasa. V drugem so v igro pri naših šampionih vstopili Marinšek, Jakovljević in Kosić. Priložnosti so se vrstile na eni in drugi strani, gostje pa so iz dveh prekinitev dvakrat zadeli ter izid tako v 73. minuti izenačili na 2:2. Ta izid pa ni ostal dolgo izpisan na semaforju, saj je v 78. minuti na sceno ponovno stopil Hajrić ter postavil končni izid 3:2.

Naši fantje so se tako veselili še tretje zaporedne zmage v prvenstvu. Za vse gledalce pa je bila ta tekma odlično vabilo na prihodnjo domačo tekmo. Že v soboto namreč v goste prihaja nogometni klub Ilirija.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!