Novice

OBRAČUN PRVEGA S TRETJIM: V GOSTE PRIHAJA CHERRYBOX24 TABOR SEŽANA

V soboto se v Športnem parku Radomlje obeta obračun 19. kroga 2.SNL v sezoni 2018/19. V goste prihaja ambiciozna ekipa NK Cherrybox24Tabor Sežana, ki je eden od pretendentov za vrh lestvice.

Tako je pred nami že druga zaporedna tekma pred domačim občinstvom. Vodilnemu moštvu lige NK Kalcer Radomlje je v uvodnem krogu spomladanskega dela prvenstva na domačem terenu uspelo silovito vstopiti v nadaljevanje tekmovanja. Tudi gostom je uspelo na domačem igrišču vknjižiti zmago. Čvrsta gostujoča ekipa s Krasa, ki je na lestvici pozicionirani na tretjem mestu s tremi točkami zaostanka, prihaja v goste vsekakor izničiti to prednost domačega moštva. Vendar je to račun brez naših fantov, ki bodo šli v tekmo s svojo ambicijo in naravo bojevnika.

Gledalci bodo lahko na tekmi tudi opazovali na delu vodilna strelca 2.SNL, domačega aduta Anela Hajrića, ki s 23. goli v letošnji sezoni dominira v tej kategoriji in gostujočega Papa Ibou Kebe-ja, ki je s 15 goli drugi strelec 2.SNL.

Vlogo glavnega sodnika se bo zaupala Mertik Bojan-u. Ob stranskih črtah pa mu bosta pomagala pomočnika Smej Simon in Herženjak Eric.

Ker ste navijači in pristaši kluba pomemben del in naš 12 igralec ob igrišču, vas vse toplo vabimo v soboto ob 15.00 uri v Športni park Radomlje, da podprete naše moštvo in jim tako pomagate do novih treh točk. Skupaj smo močnejši.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!