Novice

Lokeren plačal rekordno odškodnino za Hajrića

V zadnjih dnevih je bilo okoli Anela Hajrića veliko napisane besede, a se je naposled le zgodilo. V ponedeljek je Anel podpisal pogodbo z belgijskim klubom Lokerenom in tako zapisal nov mejnik v zgodovino NK Radomelj.

V ponedeljek so Radomlje vnovič podrle nov mejnik ter vpisale nov zgodovinski dosežek. Glede nato, da Hajrić v zimskem prestopnem roku ni bil zanimiv slovenskim klubom, je bila odločitev, da ostane v Radomljah več kot odlična. Radomlje so prodale najboljšega strelca druge slovenske nogometne lige v Lokeren in to za rekordno odškodnino 2. SNL. Klub je izjemno zadovoljen s pogoji prestopa, a ljudje v klubu omenjajo, da je le to začetek novega poglavja, saj so v klubu tudi nekateri drugi mladi nadebudni fantje, ki so že dokazali, da se lahko enakovredno kosajo z nasprotniki.

Anel nam je ob podpisu pogodbe zaupal kratko izjavo:”Ko sem pred dvema letoma dobil možnost posoje, v takrat meni dokaj neznam klub Radomlje, sem priložnost zgrabil z obema rokama. Zavedal sem se, da je v razvoju mladega nogometaša najpomembnejša stvar, da lahko redno igra. Ker so mi v Radomljah konstantno zagotavljali vrhunske pogoje za treniranje in življenje, lahko vsak nogometaš z vztrajnostjo in ambicijo doseže veliko. Daleč od tega, da je to obdobje bilo enostavno, vendar zaradi izjemne skupine ljudi v slačilnici in okoli nje bo NK Radomlje ostalo zmeraj v mojem srcu. Hvala predsedniku g. Matjažu Marinšku, upravi, strokovnemu štabu, soigralcem in seveda Mlinarjem, ki so nam bili velika vzpodbuda. Mlinski kamen melje…!”

HOČEMO ZMOREMO SMO!