Novice

Lidjan: »Proti Dravi želimo podaljšati zmagovalni niz«

Druga SNL ne pozna reprezentančnega premora. Tako bodo naši fantje že v tem vikendu nadaljevali boj za prvenstvene točke. V nedeljo v goste prihaja nogometni klub Drava iz Ptuja, ki na trenutni lestvici zaseda 2. mesto. Do sedaj so osvojili 10 točk in so trenutno še brez poraza. Trenutno so tudi najučinkovitejša ekipa prvenstva, saj so zadeli 12 zadetkov, prejeli pa so jih 6.

Seveda pa nas močno veseli dejstvo, da so zmagovalni ritem ujeli tudi naši šampioni. Po domači zmagi nad Zarico so v prejšnjem vikendu zabeležili še visoko zmago proti Fužinarju. To jim je vlilo tudi dodatno samozavest. Denis Lidjan je prepričan, da bodo tri točke v nedeljo ostale doma: »Ujeli smo zmagovalni ritem in proti Dravi želimo ta niz podaljšati. Imeli smo celoten teden za dobro pripravo na tekmo. Trenirali smo zelo dobro. Trenerjeve zamisli bomo poizkusili čim bolje prenesti na igrišče in verjamem, da se bomo v nedeljo zopet skupaj veselili. Vzdušje v ekipi je odlično, dobro delamo in se borimo za skupen cilj. Vse je podrejeno ekipi ter rezultatu.«

Tekma proti Dravi se bo pričela ob 17.00 uri. Lidjan bi si v športnem parku Radomlje želel številčne podpore s tribun: »Povabil bi vse gledalce, da pridejo v čim večjem številu ter nas podprejo na novi domači tekmi. Mi pa obljubljamo, da bomo dali vse od sebe, da jih ponovno razveselimo in dosežemo novo zmago.« Pridite in podprite naše šampione. Skupaj smo močnejši!

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!