Novice

KADETI IN MLADINCI PRAZNIH ROK IZ KRANJA

V 7. krogu so naši nogometaši gostovali v Kranju pri tamkajšnjem NK Triglav. Pričakovali smo izjemno težko gostovanje saj domačini krojijo sam vrh lestvice in res je bilo težko tako kadetom kot tudi mladincem.

Na začetku tekme so naši kadeti še držali stik z odličnimi nasprotniki, vendar so Triglavani povedli v 20′ prek mladega reprezentanta Luke Vukoviča. Do konca polčasa je ostalo pri minimalnem vodstvu domačih. V 2. pa smo želeli preobrat naših fantov, vendar so bili kadeti Triglava močnejši in so takoj zadeli še drugič. Do konca so zadeli še 3x, častni zadetek za naše pa je dosegel najboljši strelec v tej sezoni Edison Destani.

Tudi mladinci so se zavedali, da je pred njimi težka naloga. Fantje so dobro stali v obrambi, niso dopuščali veliko prostora, vendarle pa so klonili v 27. minuti srečanja in 1:0 je bilo tudi ob polčasu. V 2. polčasu pa podobna slika in v 53. minuti še drugi zadetek za Triglav. Zadetek za upanje je kmalu dosegel naš Marko Latinčič. Do konca so se fantje borili in poskušali izenačiti, vendar jim ni uspelo. V 92′ so domači zadeli še tretjič na tekmi in osvojili 6 točk.

Triglav je bil tokrat premočan, naši fantje pa so pokazali veliko želje in borbenosti in verjamemo, da bo že v prihodnjem krogu, na domačih tleh proti Domžalam bolje, in bodo fantje tudi rezultatsko uspešni.

Vabljeni vsi navijači, da pridete podpret RUMENE BOJEVNIKE. Tekmi bosta v soboto, kadeti igrajo ob 13:30, za njimi pa ob 15:30 še mladinci!

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!

Tekst: Matic Robida