Novice

Jutri ob 16.00 derbi kroga proti Kopru

Jutri se bosta v Športnem parku Radomlje pomerili moštvi, ki v letošnji sezoni še ne poznata poraza. Radomljani so dosegli zmago več in imajo pred Koprom prednost dveh točk, ali jim bo uspelo zadržati točkovno prednost oziroma slednjo povečati?

Izredno zanimiv dvoboj bo jutri v Športnem parku Radomlje. Pomerili se bosta moštvi, ki v letošnji sezoni še ne poznata poraza, med drugim pa sta prav obe moštvi prejeli enako število zadetkov in sicer vsak po pet. Razlika v danih zadetkih pa je močno na strani Radomljanov saj so slednji dosegli kar deset zadetkov več. Omeniti velja, da so prav tako rumeni bojevniki v sredo po podaljšku premagali Goričane in se uvrstili v četrtfinale Pokala Slovenije. Motivacije na obeh straneh ne primanjkuje, se bosta pa spopadli povsem starostno različni moštvi. Pri Koprčanih je kar nekaj igralcev, ki so med drugim tudi nosilci, starejših in izkušenejših. Kljub temu so Radomljani pod taktirko Drobneta prikazali izredno zrelo in učinkovito igro, prav mlada nagajivost pa bi lahko Koprčanom odvzela in prizadejala prvi poraz v letošnji sezoni.

Vabimo vse navijače, da pridejo vzpodbujat rumene bojevnike jutri ob 16.00 uri. Podpora iz tribun bo več kot potrebna zato vsi v Športni park Radomlje.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO !