Novice

Jakovljević: »Željni smo dokazovanja in zmag«

Naši člani ne poznajo počitka. Po zmagi na prvenstveni tekmi proti nogometnemu klubu Zarica Kranj, jih že jutri čaka pokal MNZ, kjer se bodo pomerili proti nogometnemu klubu Ilirija. Že v soboto pa se odpravljajo v Ravne na Koroškem, kjer se bodo v 4. krogu druge Slovenske nogometne lige pomerili proti ekipi nogometnega kluba Fužinar Ravne.

Kljub dvema zaporednima zmagama pa naši fantje nadaljujejo s trdim delom, kar nam je zaupal tudi Robi Jakovljević: “V treh prvenstvenih tekmah smo zabeležili poraz, remi in zmago. Lahko bi imeli kakšno točko več, vendar se v tem trenutku z lestvico in točkami ne obremenjujemo. Iz tekme v tekmo rastemo tako individualno kot ekipno. To je zelo pomembno, saj se zavedamo, da bomo le tako napredovali. Liga je zares močna. Vsako tekmo moraš biti maksimalno skoncentriran, drugače si lahko hitro kaznovan. Ekipa se dviguje iz dneva v dan. Pomembno je, da smo se po tistem porazu z Muro dvignili in zabeležili dve zmagi in sicer v pokalu ter nato v prvenstvu. Lepo je ko zmaguješ, saj je vzdušje v ekipi takoj boljše, vseeno pa ostajamo trdno na tleh in razmišljamo le o naslednji tekmi. Vsak dan trdo delamo, da dvignemo nivo igre na želeno raven, s tem pa bodo prišli tudi rezultati.”

Kljub napornemu ritmu tekem pa naši fantje uživajo v vsaki minuti, ki jo preživijo na igrišču: “Res je, da je tak ritem tekem kar naporen, vseeno pa se veselimo tekem, saj se vsi želimo dokazovati. Na vsako tekmo se pripravljamo in na vsaki tekmi želimo prikazati lepo igro in si posledično priigrati zmago. Trenutno se pripravljamo na tekmo z Ilirijo. Želimo si zmage in vse bomo storili, da jo dosežemo. Takoj po tekmi pa bomo misli preusmerili proti naslednjemu nasprotniku. Željni smo dokazovanja in zmag. Pomembno je imeti tako miselnost. Če smo pravi, ni pomembno kdo nam stoji nasproti.”

Našim fantom želimo obilo sreče, vas pa jutri vabimo v športni park Radomlje, da skupaj podpremo naše šampione.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!