Novice

HORVAT, GAJIČ IN LUKANC OKREPILI RUMENE BOJEVNIKE

Rumeni bojevniki se v teh dneh nahajajo na Hrvaškem, kjer na pripravah v Poreču dvigujejo svojo pripravljenost pred začetkom spomladanskega dela. Poleg treningov pa se je v zadnjih dneh veliko dogajalo tudi v klubskih pisarnah. Klubu so se pridružili Ivor Horvat, Luka Gajič in David Lukanc, ki bodo v spomladanskem delu sezone nastopali v rumeno črnem dresu.

Horvat prihaja iz sosednje Hrvaške in se najbolje znajde na položaju desnega bočnega branilca. V zadnjem letu je branil barve Madžarskega Puškaša, pred tem pa je v Sloveniji že nastopal za nogometni klub Koper, za katerega je v prvi slovenski nogometni ligi zbral dvaintrideset nastopov.

Luka Gajič je v preteklosti že branil barve rumenih bojevnikov, v prvem delu sezone pa je nastopal za ekipo nogometnega kluba Bravo. Gajič, ki ima v najmočnejšem slovenskem tekmovanju več kot petdeset nastopov, bo še dodatno okrepil konkurenco v napadu.

Tretji novinec je David Lukanc. Petindvajsetletni levičar je v zadnjem obdobju je nastopal za Ciprski Karmiotis, pred tem pa je v prvi slovenski ligi branil barve nogometnega kluba Aluminij. Vsem trem fantom želimo obilo uspehov v rumeno črnem dresu.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO