Novice

Grvala in Kosić sta novi okrepitvi Radomljanov

V nogometnem klubu Radomlje smo še vedno dejavni na vseh področjih. Klub se trudi zagotoviti najboljši mogoč kader. Prav s tem razlogom je klub sklenil sodelovanje z dvema novima igralcema. Rumene barve bosta tako v prihodnosti branila Ernest Grvala in Svetlan Kosić.

Kosić, ki je bil rojen v Švici igra na položaju napadalnega vezista. Slovenska igrišča mu niso tuja, saj je v drugi polovici lanske sezone nastopal za nogometni klub Krško. Dvaindvajsetletnik je svoje prve korake naredil v nogometnem klubu Zurich, svojo kariero pa je nadaljeval v mladinski selekciji Partizana. V članski karieri je nastopal tudi v srbski Loznici ter na koncu v Krškem.
Ernest Grvala je dvajsetletni krilni napadalec, ki je svojo kariero začel v nogometnem klubu Triglav, kjer je odigral tudi prve članske tekme. Kasneje se je preselil v Domžale, v sezoni 2015/2016 pa je kot posojen igralec Domžal že nastopal za naš nogometni klub. Grvala je v svoji karieri tako zbiral nastope v prvi kot v drugi slovenski nogometni ligi. Da ima velik potencial, dokazujejo tudi nastopi za Slovensko reprezentanco do devetnajst let.
Obema želimo veliko sreče v rumenem dresu, vas pa želimo spomniti, da naši člani nadaljujejo s svojimi tekmami. Jutri odhajajo v Videm kjer se bodo v Pokalu Slovenije pomerili z nogometnim klubom Videm. V soboto pa v goste prihaja nogometni klub Zarica Kranj.
Pridite tudi vi in podprite naše fante.
HOČEMO, ZMOREMO, SMO!