Novice

Gal Primc odhaja v ljubljanski Bravo

Borbeni in dolgoletni član Radomelj je našel novo sredino in sicer pri ljubljanskemu Bravotu kjer si bo nabiral nove izkušnje…

Gal Primc je svojo kariero nadgrajeval v Domžalah kjer pa v članskem moštvu ni dobil prave priložnosti. Zaradi tega se je pridružil rumeno črnim in se do danes ustalil v prvi enajsterici Radomelj. Za Radomlje je nastopil kar na 83 uradnih tekmah in dosegel 13 zadetkov, od tega kar tri zaporedne zadetke v letošnji sezoni. Gal je za klubsko spletno stran spregovoril in se zahvalil vodilnim v nogometnem klubu. Omenimo še to, da sta Radomljane okrepila bivši reprezentant Slovenije Žiga Fermišek in Domen Ujčič, ki bosta okrepila konkurenco pri mladinski selekciji.

Kot prvo bi se rad zahvalil upravi kluba in predsedniku Matjažu Marinšku, da so mi omogočili, da svojo pot nadaljujem v prvi ligi in naredim korak naprej v moji karieri. Zahvala tudi mojim soigralcem za veliko lepih in nepozabnih trenutkov. Tukaj sem spoznal veliko prijateljev, ki jih bom imel za celo življenje. Na zadnje pa še zahvala Mlinarjem za maksimalno podporo na vsaki tekmi, ker ste s tem omogočili, da je naše delo veliko lažje. Celemu klubu želim obilo uspehov v prihodnosti in upam da se naslednjo sezono vidimo v prvi ligi!”

Hočemo, zmoremo, smo!

Foto: Andrej Žnidaršič