Novice

FOTO: Prvi dan kvalifikacijskega Cordial cup-a slavila Olimpija!

Prvi dan kvalifikacijskega turnirja Cordial cup za kategorijo U11 je za nami. Prekrasen sončen dan je omogočil edinstveno nogometno kuliso,  pred katero se je  pomerilo kar 39 ekip! Prvo mesto in vstopnico na finalni Cordal cup turnir, ki bo maja potek v Kitzbuhelu, pa so osvojili nogometaši Olimpije!

 

S ponosom smo tudi letos v okviru kvalifikacijskega Cordial cup turnirja gostili zavidljivo število ekip, med katerimi je bilio tudi kar nekaj predstavnikov tujih klubov iz Avstrije, Slovaške, Madžarske, Hrvaške., Bosne in Hercegovine.

Po uvodnem delu tekmovanja je sledila otvoritev turnirja s predstavitvijo vseh sodelujočih ekip, katere sta se udeležila tudi predstavnik Nogometne zveze Slovenije Matjaž Jaklič in  župan Domžal, Toni Dragar. V svojem nagovoru sta pohvalila izjemno organizacijo turnirja in nogometašem zaželela veliko športne sreče in uspehov. Prav tako je vse prisotne nagovoril tudi predsednik NK Radomlje, Matjaž Marinšek, ki je vsem ekipam zaželel dobre igre ter se ob tej priložnosti zahvalil prav vsem trenerjem, sponzorjem, staršem, sodelavcem in tistim, ki so na kakršen koli način prispevali pri organizaciji in izvedbi dogodka!

Zmagovalni pokal v kategoriji U11 je iz rok  lastnika licence in vodje Cordial Cup-a, Hansa Grüblerja, prejela ekipa NK Olimpija Ljubljana, ki je v finalni tekmi premagala ekipo NK Ilirija 1911. Tretje mesto so zasedli nogometaši ND Bilje!

Poleg napetega tekmovalnega dela je v Športnem parku Radomlje potekal tudi spremljevalni animacijski program in srečelov, ki je sodelujočim ponujal lepe nagrade!

Tudi jutri vsi lepo vabljeni v Radomlje, kjer se bo na zelenicah odvijal kvalifikacijski Cordial cup turinir za kategorijo U13!

 

KONČNI RAZPORED:

1. NK Olimpija
2. ND Ilirija 1911
3. ND Bilje
4. NK Rudar Velenje 1
5. NK Krško
6. FK Travnik
7. NK Domžale
8. NK Triglav Kranj
9. OFK Sport
10. SV Wienerberg
11. NK Radomlje 1
12. NK Celje
13. ŠD Bravo
14. NK Interblock
15. NK Rudar Velenje 2
16. NK Slovan
17. MNK Izola
18. NK Vir 1
19. ŠN 1. GOL
20. NK  Jezero Medvode
21. NK Brinje
22. FC Koper
23. NK Ljubno
24. NK Rakek
25.  FCM Traiskirchen
26. FK Radnik
27. NK Dren Vrhnika
28. NK Šobec Lesce
29. NK Virtus
30. NK Jesenice
31. NK Mengo
32. NK Gorica
33. NK Komenda
34. NK Radomlje 2
35. NK Termit Moravče
36. NK Šmartno
37. NK Ihan
38. NK Dob
39. NK Vir 2
40. NK Korotan