Novice

Bitka še ni izgubljena, v soboto proti Biljam

Čeprav so naši rumeni bojevniki na žalost izgubili v Novi Gorici pa nas že v soboto čaka novo srečanje in sicer proti Biljam. Naši nogometaši si želijo bučne vzpodbude iz tribun zato pozivamo vse, da pridete v Športni park Radomlje v soboto ob 15.00 uri vzpodbujat naše fante.

Bilje v zadnjih petih tekmah pozna le en sam poraz in sicer proti Kopru. Koprčani so bili boljši z minimalnim rezultatom 1:0. Vse preostale štiri srečanja so Brici dobili in sicer proti Dobu, Dravi, Dravogradu in Beltincem. Radomljani so po porazu proti Goričanom padli na tretje mesto in za obema tekmecema zaostajajo zgolj z dvema točkama. Priprave na sobotno tekmo potekajo v dobrem vzdušju, tako glavni trener, kot igralci pa si želijo vknjižiti nove tri točke in ohraniti boj za prvo mesto.

Kljub porazu v Novi Gorici je bila to le ena tekma v nizu še mnogih v letošnjem prvenstvu. Bitke še zdaleč ni konec. In to je čar ter draž prvenstva in nogometa. Hrabri ostanejo. Zato vas dragi navijači vnovič pozivamo v Športni park Radomlje in sicer to soboto ob 15.00 uri. Skupaj smo močnejši!

IZJAVA DAVIDA STARIHE PO TEKMI Z GORICO

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!