Novice

TRIJE GOLI KADETOV NISO BILI DOVOLJ ZA TOČKO!

Danes je potekal prestavljeni 1. krog 1. Slovenske mladinske in kadetske lige. Naši fantje so se popoldan odpravili v Krško, kjer so ob 17:00 oz. ob 19:00 odigrali svojo tekmo. Žal so fantje izgubili obe tekmi, tako da so se v Radomlje vrnili praznih brez novih točk. Kadeti so po tekmi, na kateri so zapravili veliko priložnosti, ponovno dokazali da lahko igrajo z vsakim in da se nikoli ne predajo. Že v 3. minuti so povedli, v nadaljevanju pa dvakrat zaostajali ampak se vedno vrnili. Razpoložena je bila predvsem naveza Anis Đuzić in Edison Destani, ki je poskrbela za 2. in 3. zadetek. Radomljane je v vodstvo sicer že v 3. minuti popeljal Marcel Pavel Kancilija. Krčani so nazadnje udarili v 66′ in tekma se je končala z rezultatom 4:3.

Za njimi so na igrišče stopili nogometaši selekcije U-19, ki pa so odigrali najslabši polčas letos. V zaostanku so se znašli že v 4′, do konca polčasa pa prejeli še 2 gola. V 2. polčasu so bili fantje zelo enakovredni, Ervinu Agoviču pa je v 81′ uspelo zgolj ublažiti poraz. Končni rezultat je bil 3:1 za Krško.

V naslednjem krogu bo Športni park Radomlje gostil Gorico. Vabljeni vsi navijači, da v soboto 26.8. popoldne pridete v Športni park in podprete naše perspektivne fante v iskanju novih točk.

 

RUMENI BOJEVNIKI!

 

Tekst: Matic Robida
Foto: Gala A. R.